Na tento recept potřebujeme rýži a různou zeleninu (ideálně různé mražené směsi)

Ačkoliv tento recept nemá s typickým italským rizotem nic společného, jedná se o velmi snadné a také chutné jídlo, které je vhodné i pro vegetariány. Základem pokrmu je rýže, kterou si uvaříme dle návodu na krabici. Vodu samozřejmě nezapomeneme osolit. Ideální je používat rýži ve varných sáčcích, jelikož je mnohem jednodušší na samotnou přípravu. Přidáme-li do vody i kari koření, celý pokrm tím můžeme zajímavě ozvláštnit a ochutit. Ve druhém hrnci si zatím přivedeme k varu osolenou vodu, do které vložíme zmraženou zakoupenou zeleninu. I tu povaříme dle návodu, který je uveden na tomto sáčku. Jakmile je vše hotovo, nastává výsledná fáze, která spočívá v promíchání rýže se zeleninou a servírování. Naservírované rizoto můžeme posypat sýrem, nebo k němu konzumovat kyselou okurku. Vše záleží na naší vlastní chuti.