Na tento recept potřebujeme kuřecí prsní řízky, kari koření, olej, cibuli, papriku, žampiony a pórek. Dále trochu sójové omáčky a rýži.

Kuřecí prsní řízky očistíme a nakrájíme na nudličky. Kari koření smícháme s trochou oleje a vytvoříme marinádu, do které připravené kuřecí nudličky na krátko vložíme. Mezitím si připravíme veškerou zeleninu, kterou si očistíme a nakrájíme také na menší kousky. Rozpálíme pánev, kam vložíme marinované kuřecí maso i veškerou zeleninu. Chvíli pečeme a po chvíli můžeme přidat i sójovou omáčku, která celému pokrmu dodá velmi zajímavou chuť. Rozhodně s ní nemusíme nijak šetřit. Čínu vaříme do té doby, dokud není maso dobře tepelně upraveno a zelenina není měkká. Mezitím přivedeme k varu osolenou vodu, do které vložíme rýži a vaříme dle návodu na krabici či sáčku. Jakmile je rýže uvařená, ještě na pár okamžiků prohřejeme připravenou čínu a můžeme pokrm ihned servírovat.