Na tento recept potřebujeme kuřecí prsní řízky, grilovací koření, trochu oleje a zeleninu – ideálně cuketu, papriku nebo cibuli.

Kuřecí prsní řízky nakrájíme na slabší plátky. Popřípadě můžeme ještě mírně naklepat. Smícháme olej s grilovacím kořením a vytvoříme si tak marinádu, do které kuřecí maso alespoň na hodinu naložíme. Cuketu si oloupeme a nakrájíme na kolečka, totéž uděláme i s cibulí. Papriku zbavíme veškerých semínek a nakrájíme ideálně na tenké plátky. Máme-li zeleninu připravenu, kápneme na pánev velmi malé množství oleje a vložíme zeleninu. Pokud máme kontaktní gril, je ideální připravit zeleninu přímo na něm, bez použití tuku. Pokud je již zelenina měkká, můžeme ji dát stranou a připravíme si naložené kuřecí maso. To opékáme z obou stran, dokud není perfektně hotové. Chvíli před koncem ještě do pánve přidáme zeleninu, aby se nám prohřála. Vše tak již máme hotovo a jsme připraveni na samotné servírování.