Na tento recept potřebujeme vepřová žebra, hořčici, chléb, olej, česnek, worcester, med a grilovací koření.

Žebra není nutné nijak zvlášť čistit, stačí je pouze důkladně umýt pod tekoucí vodou. Následně si připravíme medovou marinádu, kterou zhotovíme smícháním všech ingrediencí, kterými jsou olej, lisovaný česnek, grilovací koření a trocha medu a worcesterové omáčky. S medem to rozhodně nepřehánějme, aby nebyl výsledný pokrm velmi sladký a byl pouze jemně pikantně – nasládlý. Máme-li marinádu hotovou, potřeme s ní žebra a necháme ideálně 24 hodin marinovat. Jakmile jsou připravená, rozehřejeme troubu na 180 stupňů celsia, vložíme žebra na pekáč a ten přiklopíme. Můžeme lehce podlít. Takto pečeme zhruba jednu hodinu. Poté odklopíme a ještě dalších 30 – 60 minut pečeme, aby měla žebra nejenom skvělou barvu, ale i chuť.  Jakmile je vše hotovo, naservírujeme spolu s hořčicí (ideálně dijonskou) a čerstvým chlebem.