Na tento recept potřebujeme hovězí svíčkovou nebo zadní hovězí, hořčici, kečup, vejce, cibuli, sojovou omáčku, sůl, pepř, worcester, česnek a chléb na topinky.

Kdo tuto pochoutku nezná, je třeba zmínit, že se jedná o konzumaci zcela syrového masa. Nejprve si vezmeme naše hovězí maso, které důkladně očistíme a zbavíme ho všech různých šlach. Nyní máme na výběr mezi pracnější metodou takzvaného škrábání ostrým nožem, nebo jednoduchým namletím v mlýnku. Pokud maso nameleme, tak je nutné to udělat alespoň 2x až 3x, aby bylo dobře rozmělněné. Následně osolíme, opepříme, přidáme vaječný žloutek, trochu sójovky, worcesteru, jemně nasekané cibule, kečupu a hořčice. Vše důkladně promícháme a nyní již pouze dochucujeme a neustále přidáváme všechny suroviny v menších množstvích, dokud nebude chuť ideální.  Máme-li vychuceno, na větším množství oleje si usmažíme topinky. Ty se potřou česnekem, tatarským biftekem a takto se konzumují.