Na tento recept potřebujeme olivový olej, česnek, feferonku, parmezán a špagety.

Ačkoliv se tento recept může zdát dle názvu složitý, příprava tohoto pokrmu je velmi jednoduchá a samotné ingredience jsou vlastně obsaženy již v samotném názvu. Nejdříve si na rozehřátou pánev dáme olivový olej, do kterého vložíme na tenké plátky nakrájený česnek a feferonku. Těch je na trhu velké spousta, takže lze zvolit i takovou, která nebude pálit. Takto krátce orestujeme, čímž olej natáhne chuť těchto dvou surovin. Dle návodu na sáčku uvaříme těstoviny. Když jsou hotové, přecedíme je a rovnou z cedníku je přidáme do pánve – bez jakéhokoliv proplachování. Pokud nám těstoviny v pánvi vysají všechnu tekutinu, lehce podlijeme – ideálně vývarem. Těstoviny by totiž rozhodně neměli být úplně suché. Takto párkrát promícháme a můžeme servírovat. Na špagety dáme nastrouhaný, nebo na hoblinky nakrájený parmezán a můžeme se pustit do konzumace.