Na tento recept potřebujeme vepřovou plec (pokud máte raději libové maso, lze použít kýtu), sádlo, cibuli, červenou papriku mletou, majoránku, masox, mouku a houskový knedlík.

Maso si očistíme a nakrájíme na kostičky. Ty důkladně osolíme a opepříme. Mezitím si nahrubo nakrájíme cibuli. V hrnci rozehřejeme vepřové sádlo a přidáme cibuli. Tu opékáme do té doby, dokud není lehce hnědá. Poté přidáme nachystané maso, které zprudka opékáme z obou stran. Přisypeme červenou papriku a majoránku, lehce a krátce osmahneme a poté přilijeme vodu. Tu přivedeme k varu, a přidáme masox (počet kostek dle návodu). Jakmile se guláš začne vařit, zmírníme plamen na minimum a vaříme minimálně 1,5 – 2 hodiny. Čím déle, tím bude maso měkčí – doslova se bude rozpadat. Blíží-li se vaření do konce, rozehřejeme si pánev, na kterou nasucho nasypeme hladkou mouku. Tu takto „opékáme“ až dohněda, čím vytváříme takzvanou zápražku. Tou zahustíme guláš, nakrájíme a ohřejeme knedlík a můžeme podávat.

Look how we write essay writing essays here – buy essay, welcome. Also we write essay writer essays here.