Na tento recept potřebujeme cherry rajčata, cuketu, lilek, lisovou petržel, sůl, pepř, francouzskou bagetu, balsamico ocet a olivový olej.

Tento recept lze připravit jak přímo na venkovním grilu, tak kontaktním grilu nebo pánvi. Jako první si oloupeme lilek, který nakrájíme na plátky a z obou stran osolíme. Mezitím si oloupeme cuketu a nakrájíme ji na kolečka. Mezitím nám lilek pustil vodu a hořkost, takže ho důkladně osušíme. Nyní zeleninu umístíme buď na gril, nebo na pánev – ideálně s opravdu minimálním množstvím oleje. Zeleninu osolíme a opepříme. Mezitím si připravíme jednoduchou zálivku, a to smícháním olivového oleje a balsamikového octa. Na 4 díly oleje patří 1 díl octa. Dále si nakrájíme listovou petržel, kterou přihodíme do naší zálivky. Jakmile je zelenina opečené a měkká, dáme ji do mísy a přelijeme ji zálivkou a důkladně promícháme. Dojde tak ke skvělému prolnutí chutí. Francouzkou bagetu nakrájíme na plátky a můžeme servírovat.